Om mig

  • Mit navn er Bertel J. Hammer Hansen og jeg er født i 1960.
  • Terapeutiske uddannelser: Integreret Vækstterapeut hos Ole Vadum Dahl, Silkeborg og Grunduddannelsen ved Institut for Gestaltanalyse i Bjødstrup.
  • Pædagog, og fra 2014-23 på Århus Friskole primært som støttepædagog for børn med særlige vanskeligheder, men også som lærer og mentor med omdrejningspunkt i samtaler og sparring.
  • Jeg har gennem mere end 30 år med jævne mellemrum deltaget i kurser på Vækstcenteret i Nr. Snede, som er et spirituelt bo- og undervisningssted. Jeg er stærkt inspireret af stedets varme og rummelige menneskesyn, og den respektfulde pædagogik der bruges af de undervisere, jeg har mødt. Herigennem har jeg også oparbejdet en daglig meditativ praksis.
  • I 2008 mistede jeg min ægtefælle, som gennem længere tid var syg med kræft. Jeg gennemlevede det at være pårørende til en alvorligt syg og det svære ved at miste en elsket. I dag lever jeg igen i et godt ægteskab.
  • Med den baggrund, 63 års livserfaring og et grundigt arbejde med mig selv, har jeg lært, hvor vigtig egenomsorg, rummelighed og tydelig kommunikation er for trivsel og gode relationer.